Pay. vermeld op jouw afschrift, maar weet je niet waarvoor? - Pay. (2024)

... ik de webshop niet vertrouw en meer zekerheid wil?

Alle bij Pay. aangesloten webshops worden uitgebreid gescreend. Het kan dan nog steeds voorkomen dat een webwinkelier niet legitiem handelt. Wanneer je dat vermoedt, kun je contactmet ons opnemen.

En zoals bij alle online aankopen geldt: gebruik altijd je gezond verstand. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook het geval.

... ik de contactgegevens van de webshop niet kan vinden?

Als je een vraag hebt over een betaling of in contact wil komen met de website of webshop waar je een betaling hebt gedaan, kun je onsbetalingsformulierinvullen.

Als je vermoedt dat er fraude gepleegd is, verzoeken we je allereerst na te kijken of je de betaling toch niet herkent. Informatie over je betaling kun je binnen 1 minuut aanvragen via eeninformatieverzoek. Wil je meer informatie over fraude? Lees dan onzeinformatiepaginaover fraude.

... ik wil weten of mijn betaling wel correct is ontvangen?

Heb je een betaling gedaan aan een website of webwinkel en wil je weten of deze correct is aangekomen? Dit kan je controleren via hetbetalingsformulier.

Wanneer je dit formulier invult, zie je de contactgegevens van de desbetreffende webwinkel. Omdat sommige bedrijven handelen onder verschillende handelsnamen kan het zijn dat de bedrijfsnaam niet overeenkomt met de URL van de webwinkel of website.

... ik bij een overboeking het verkeerde kenmerk heb vermeld?

Wanneer je bij een bankoverschrijving een foutief betalingskenmerk gebruikt, proberen we deze betaling alsnog te koppelen aan de juiste transactie. Kunnen we geen transactie vinden? Dan wordt deze direct teruggestort naar je rekening. Je hebt je geld dan vaak al de volgende dag weer terug. Bij overboekingen tussen verschillende banken kan dit echter enkele dagen duren. Voor buitenlandse overboekingen kan dit zelfs 5 tot 10 werkdagen in beslag nemen.

Als je het bedrag nogmaals overmaakt onder vermelding van het juiste betalingskenmerk, dan kunnen we de betaling koppelen en is de transactie alsnog voltooid. Eventueel kun je er ook voor kiezen om de bestelling opnieuw te plaatsen bij de webwinkel. Vervolgens kun je deze via een andere betaalmethode betalen.

... ik een verkeerde overboeking heb gedaan?

Zodra we een betaling ontvangen en deze niet overeenstemt met de bekende gegevens en/of de transactieomschrijving van de overboeking, dan worden de gelden teruggestort op je rekening. Dit neemt maximaal 3 werkdagen in beslag.

... ik een abonnementdienst wil opzeggen?

Wanneer je een abonnementsdienst afneemt waarvoor Pay. de betalingen verzorgt en deze wil opzeggen, neem je contact op met de desbetreffende website of webwinkel. Via onsinformatieverzoekformulierkun je de contactgegevens van het bedrijf opzoeken. Voor bedrijven die abonnementsdiensten verkopen hebben we een aantal regels opgesteld. Zo is de screening door Pay. strenger en moet er een klantenservice aanwezig te zijn.

Kun je de klantenservice van de website niet bereiken of heb je een klacht over de dienstverlening van deze website? Neem dan contact met ons op via support@pay.nl, bel+31 (0)88 88 666 22 of bereik ons via de chat.

... ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?

Zodra een transactie in ons systeem de status 'betaald' krijgt, gaat er direct een seintje met deze informatie vanuit Pay. naar de webwinkel. De webwinkelier kan dan de bestelling verder afhandelen. Heb je geen contactgegevens van de webshop? Via onsinformatieverzoekformulierkun je de contactgegevens van het bedrijf opzoeken.

Kun je de webwinkelier niet bereiken of heb je een klacht over de dienstverlening van deze webshop? Neem dan contact met ons op via support@pay.nl, bel+31 (0)88 88 666 22 of bereik ons via de chat.

Ondanks een zorgvuldige uitgebreide screening kan het zijn dat een webshop ineens niet meer uitlevert. Het is voor Pay. van grote waarde om deze signalen zo snel mogelijk te ontvangen. Daarom hanteren we bij oplichting & fraude een garantiefonds. Wil je weten of je daarvoor in aanmerking komt? Ga naarhttps://www.pay.nl/garantiefonds.

... ik een bestelling wil annuleren?

Als je een bestelling wil annuleren die je al hebt betaald, moet je daarvoor contact opnemen met de desbetreffende webshop. Via onsinformatieverzoekformulierkun je de contactgegevens van het bedrijf opzoeken. Voor alle aankopen die je online doet, is de Wet Koop op Afstand van toepassing. Meer informatie hierover vind je op dewebsite van consuwijzer, een initiatief van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

... ik een bestelling wil retourneren/ruilen?

Als je een bestelling wil retourneren of ruilen, moet je daarvoor contact opnemen met de desbetreffende webshop. Via onsinformatieverzoekformulierkan je de contactgegevens van het bedrijf opzoeken. Voor alle aankopen die je online doet, is de Wet Koop op Afstand van toepassing. Meer informatie hierover vind je op dewebsite van de consuwijzer, een initiatief van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Pay. vermeld op jouw afschrift, maar weet je niet waarvoor? - Pay. (2024)

FAQs

Wat doet pay? ›

Pay. is een betaalprovider. Dit betekent dat wij, onder toezicht van De Nederlandsche Bank, (online) betalingen mogelijk maken. Als er een betaling aan Pay.nl op jouw bank- of creditcardafschrift staat, is er een betaling uitgevoerd via onze systemen.

Is Pay veilig? ›

Google Pay beschermt uw betalingsgegevens met meerdere beveiligingslagen. We gebruiken een van de meest geavanceerde beveiligingsinfrastructuren ter wereld om uw account te beveiligen. Alles wat we maken, wordt beschermd met krachtige, geïntegreerde beveiligingstechnologieën.

Is Card Pay.nl safe? ›

Het bedrijf is dan ook Payment Card Industry (PCI) compliant. Dit is de hoogste veiligheidsstandaard in de online betaalsector en garandeert je als ondernemer dus van veilige online betalingen.

Hoe werkt app pay? ›

Apple Pay werkt eigenlijk hetzelfde als contactloos betalen, maar nu gebruik je je iPhone of Apple Watch in plaats van je betaalpas. Het werkt dus overal waar je contactloos kunt betalen en waar Maestro wordt geaccepteerd. Alleen houd je nu in plaats van je bankpas je telefoon of smartwatch even bij de betaalautomaat.

Wat wordt bedoeld met pay off? ›

Een payoffis een korte, pakkende zin of uitspraak die vaak in de marketing- en reclamewereld wordt gebruikt om de essentie, voordelen of unieke waardepropositie van een product, dienst of merk samen te vatten. Het is een belofte of een uitspraak die de merkidentiteit ondersteunt en versterkt.

Hoe kom ik van Google Pay af? ›

Zo verwijdert u uw gegevens uit Google Pay:
  1. Ga naar myaccount.google.com. ...
  2. Selecteer Privacy en personalisatie.
  3. Scroll naar 'Uw gegevens downloaden of verwijderen'.
  4. Selecteer Een service verwijderen Een service verwijderen. ...
  5. Zoek naar Google Pay.
  6. Selecteer Verwijderen .
  7. Volg de instructies op het scherm.

Wat is de veiligste manier van online betalen? ›

De meest veilige manier om online te betalen is door je betaling elektronisch te ondertekenen via een kaartlezer of door ze uit te voeren via een overschrijving binnen de beveiligde internetbanking van je eigen bank.

Wat is de veiligste manier om te betalen? ›

Mastercard en Visa zijn wereldwijd de meest geaccepteerde en gebruikte creditcards. Je kunt er online veilig mee betalen. Zeker sinds de verbeterde beveiliging, 3D Secure, die door zowel Mastercard (Mastercard® Securcode™) als Visa (Verified by Visa) is ingevoerd. Met Paypal kun je heel makkelijk online geld overmaken.

IS Online betalen met Mastercard veilig? ›

Met Mastercard betaal je veilig, altijd en overal. Met je mobiel, wearable of creditcard, in winkels en online.

Wat kost Pay NL? ›

De maandelijkse kosten voor het Professional pakket bedragen € 25,00 en het Business pakket wordt op maat gemaakt. Een compleet overzicht van de kosten per pakket vind je op onze tarieven pagina. Is het mogelijk om Pay.

Is creditcard NL betrouwbaar? ›

De creditcard is een veilig en betrouwbaar betaalmiddel in binnen- en buitenland met 24/7 fraudepreventie.

Waarom zou ik Google Pay gebruiken? ›

Google Pay is een mobiele service waarmee gebruikers producten en diensten kunnen afnemen met een compatible Android-telefoon met een NFC-verbinding. Consumenten kunnen Google Pay gebruiken voor online betalingen, contactloze aankopen, in-app-aankopen en nog veel meer.

Hoe werkt Wallet pay? ›

Hoe betaal ik met Google Wallet? Stel uw Android-telefoon in om makkelijk contactloos te betalen. Voeg om te beginnen uw creditcard of pinpas toe. Zodra u klaar bent om te betalen: ontgrendel uw telefoon, houd deze tegen de betaalautomaat en wacht op het vinkje dat aangeeft dat uw betaling is geaccepteerd.

Wat is het nut van Apple Pay? ›

Met Apple Pay kun je aankopen doen in Safari op je iPhone, iPad of Mac. Bespaar tijd en betaal met een tik of blik. Of gebruik Apple Pay om je te abonneren op diensten zoals Apple Music en Apple TV+, apps en games te kopen in de App Store en je iCloud-opslag te upgraden.

Hoe werkt Samsung pay? ›

Samsung Pay en mobiel betalen:

Samsung Pay werkt op alle terminals (niet alleen NFC) en geeft daarmee het grootste bereik om te betalen. Om te betalen maak je op je telefoon een simpele veegbeweging naar boven en je betaalkaarten komen te voorschijn.

Top Articles
10 Best Crime Thriller Web Series In Hindi To Watch On OTT In 2022 - Flickonclick
Year Ender 2022: From Panchayat to Delhi Crime, the top Hindi web series of 2022
Ffxiv Act Plugin
Safety Jackpot Login
Dlnet Retiree Login
Quick Pickling 101
Apex Rank Leaderboard
Sportsman Warehouse Cda
Cumberland Maryland Craigslist
Wild Smile Stapleton
Corpse Bride Soap2Day
Paula Deen Italian Cream Cake
Cosentyx® 75 mg Injektionslösung in einer Fertigspritze - PatientenInfo-Service
My Vidant Chart
True Statement About A Crown Dependency Crossword
Anki Fsrs
Mycarolinas Login
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
Conan Exiles Colored Crystal
5 high school volleyball stars of the week: Sept. 17 edition
Used Sawmill For Sale - Craigslist Near Tennessee
1v1.LOL - Play Free Online | Spatial
Farmer's Almanac 2 Month Free Forecast
Shasta County Most Wanted 2022
Crawlers List Chicago
Project, Time & Expense Tracking Software for Business
Craigslist Roseburg Oregon Free Stuff
Myql Loan Login
Cognitive Science Cornell
Great ATV Riding Tips for Beginners
Firefly Festival Logan Iowa
Jurassic World Exhibition Discount Code
Harrison 911 Cad Log
The Procurement Acronyms And Abbreviations That You Need To Know Short Forms Used In Procurement
Kiddie Jungle Parma
Publix Coral Way And 147
South Florida residents must earn more than $100,000 to avoid being 'rent burdened'
Angela Muto Ronnie's Mom
Moses Lake Rv Show
Texters Wish You Were Here
Weapons Storehouse Nyt Crossword
Mandy Rose - WWE News, Rumors, & Updates
Hellgirl000
1v1.LOL Game [Unblocked] | Play Online
888-822-3743
Carteret County Busted Paper
Walgreens On Secor And Alexis
Craigslist Pet Phoenix
Costner-Maloy Funeral Home Obituaries
Runelite Ground Markers
Suzanne Olsen Swift River
O'reilly's Eastman Georgia
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6527

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.